Beëindiging kraanverhuur

Beëindiging kraanverhuur

Hierbij willen wij u mededelen dat we vanaf heden onze kraanverhuur beëindigen daar we onze telescoopkraan verkocht hebben.

Door de tegenstelling van steeds hogere brandstofkosten in combinatie met scherpere verhuurprijzen is het eenvoudig te bepalen dat er een moment komt waarop je met de kraanverhuur voor een keuze staat; doorgaan of stoppen. Wij kiezen nu bewust voor de laatste, mede doordat de kraan steeds minder verhuurd werd en we voor onze eigen werkzaamheden steeds vaker een ander type kraan nodig hebben.

Belangrijk is te weten dat er voor de montage van de staalconstructies weinig zal veranderen. Wij blijven flexibel, maken maatwerk en doen dat op het tijdstip wat vooraf samen afgesproken is. Dit zal niet veranderen, juist dat is de kracht van ons bedrijf. We blijven dit waarborgen door met een groot kraanverhuurbedrijf samen te gaan werken waar we volop keuze hebben.

We maken bewust andere keuzes op basis van een visie die past bij deze tijd. Daarom hebben we reeds vorig jaar al geïnvesteerd in een Euro 5 vrachtwagen. Deze is uitgerust met een laadbak van 7 meter, voorzien van een beweegbare bodem voor transport hoogwerker e.d. en bezit een grote 19-tons, radiografische telescoopkraan met een bereik van 12 meter. We zijn er van overtuigd dat dit leidt tot nieuwe creatieve inzichten m.b.t. het (vertikaal) transport. Wellicht kunnen we u in de toekomst ook hiermee van dienst zijn.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog een persoonlijke toelichting wilt op ons besluit.

Gerelateerd


Ander nieuws

23-10-2013 Bouwen met Staal introduceert iOS app.
7-10-2013 Reijns Staalconstructie nu ook te volgen via social media!
19-7-2013 Staalconstructie OMO Drunen = 100% BIM
24-9-2011 Reijns Staalconstructie investeert in nieuwe boor-markeer-zaagstraat