Cultureel centrum Den Heuvel in Alphen op de schop

Cultureel centrum Den Heuvel in Alphen op de schop

De ontmoetingsplaats voor de Alphense gemeenschap gaat de komende tijd flink veranderen. Onder leiding van een nieuw bestuur zijn er de afgelopen tijd plannen gesmeed om het centrum een nieuw leven in te blazen.

Dit alles met het doel om bij te dragen en het vergroten van de leefbaarheid binnen de gemeente Alphen-Chaam. Door verschillende activiteiten te organiseren zal cultureel centrum Den Heuvel aantrekkelijker worden gemaakt voor iedere doelgroep. Daarnaast wordt er een ruimte ingericht waar streekproducten te koop zullen zijn.

Reijns Staalconstructie is erg betrokken in de eigen regio. Hierdoor is ook de samenwerking ontstaan tussen architect Bas Backx en Stichting CC Den Heuvel. Reijns Staalconstructie zal de staalconstructie verzorgen voor de uitbreiding van het bargedeelte en tevens de uitbouw voor een overdekt terras.

Daar het model volledig door de architect in een BIM-model is opgezet hebben we er direct op verder kunnen tekenen. De controles hiervan zijn daardoor spoedig verlopen! Inmiddels is de productie ervan al opgestart.

 Staalconstructie Den Heuvel
(Bron: Architect Bas Backx


Ander nieuws

30-9-2014 Een kijkje achter de schermen bij de boor-markeer-zaagstraat van Jac Reijns Staalconstructie
9-7-2014 De Huiskamer van Wijchen
17-6-2014 Seminar CE-markering op staalconstructies
21-2-2014 Reclamezuil de Brainmarker
12-2-2014 Renovatie het Brouwhuis te Breda
3-2-2014 CE-markering op staalconstructies