Project Gasthuyspoort te Breda

Project Gasthuyspoort te Breda

In opdracht van Maas Jacobs gaat Jac Reijns Staalconstructie de komende tijd bouwen aan het transformatieproject Gasthuyspoort in Breda.

Het project bestaande verschillende fases wordt samengevat als; “Middenin de sfeervolle binnenstad smelten bijzondere huizen, eigenzinnige appartementen, nieuwe buitenruimten, winkels en horeca samen tot een project van allure.” Kortom een veelzijdig project met voor ieder wat wils.

Jac Reijns Staalconstructie zal in het project zorg dragen voor verschillende facetten in het bouwproces.  Er zal begonnen worden met het inmeten van de bestaande bouw en het uitzetten van de nieuwe stramienen op van de begane grond en de verschillende verdiepingen. Dit zal gebeuren door onze meetdienst Digimeet (www.Digimeet.nl). Op deze manier wordt de huidige maatvoering vooraf duidelijk in beeld gebracht waardoor we er gedurende het hele bouwproces goed op kunnen anticiperen. Met name voor de door ons te produceren en te monteren staalconstructie is dit essentieel. Daarnaast gaan de andere bouwpartners ook gebruik maken van deze maatvoeringstekeningen zodat er een eenduidige basis ontstaat. Na de montage van de staalconstructie zullen we tevens de kanaalplaatvloeren monteren van Maas Jacobs.

De staalconstructie zal volledig in uitvoeringsklasse 2 (EXC2) uitgevoerd worden. Dit conform de NEN-EN 1090-1 (en de NEN-EN-ISO 3834) welke vanaf 1 juli 2014 bij Wet verplicht is voor staalconstructiebedrijven die dragende constructieonderdelen produceren en op de markt brengen. Jac Reijns Staalconstructie is gecertificeerd t/m EXC3 en heeft alles in eigen huis om ook aan deze nieuwe Wetgeving te voldoen. (meer info op www.CEopStaalconstructies.nl)

Regelmatig zullen er nieuwsitems verschijnen op de Social Media kanalen van Jac Reijns Staalconstructie. Houd deze in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Bron: www.gasthuyspoort.nl

Meer informatie over de Gasthuyspoort is te vinden via:
www.gasthuyspoort.nl
www.facebook.com/gasthuyspoort


Ander nieuws

27-5-2015 De verbouwing van 013
29-4-2015 Project Plus Ultra – Incubator
11-2-2015 Jac Reijns Staalconstructie ontvangt ISO 3834-2 certificaat
30-9-2014 Een kijkje achter de schermen bij de boor-markeer-zaagstraat van Jac Reijns Staalconstructie
9-7-2014 De Huiskamer van Wijchen
17-6-2014 Seminar CE-markering op staalconstructies