Reclamezuil de Brainmarker

Reclamezuil de Brainmarker

Langs de snelweg A2 in Eindhoven wordt momenteel gebouwd aan een uniek reclamezuil onder de naam ‘Brainmarker’. Met een hoogte van 42 meter, ruim 100 m2 aan oppervlakte LED-scherm, een paar honderd ‘ambilight’ verlichtingsarmaturen en 65.000 kilo aan staal is het een erg innovatieve manier van snelwegreclame.

 
(Bron: SRE Eindhoven)

Door het grote formaat en verschillende kleureffecten zijn advertenties goed zichtbaar en daarnaast kan op voorkeurstijdstippen een bepaalde reclame getoond worden.  Langs de toren rijden maandelijks  4,2 miljoen weggebruikers waardoor het een interessante plek voor adverteerders is om een boodschap over te brengen.

Op dinsdag 11 februari werd het hoogste punt bereikt bij de bouw van de Brainmarker. De verwachting is dat de toren begin maart in gebruik genomen kan worden. De voortgang van het project is live te volgen via de website www.brainmarker.nl

Jac Reijns Staalconstructie heeft hiervoor het stalen frame mogen maken waar de twee grote LED-schermen aan opgehangen worden. Dit in opdracht van Q-lite.

  LED Scherm

Artikel Eindhovens Dagblad


Ander nieuws

9-7-2014 De Huiskamer van Wijchen
17-6-2014 Seminar CE-markering op staalconstructies
27-2-2014 Cultureel centrum Den Heuvel in Alphen op de schop
12-2-2014 Renovatie het Brouwhuis te Breda
3-2-2014 CE-markering op staalconstructies
17-12-2013 Hoogste punt bereikt autobedrijf G. van Hooijdonk