Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is een keuze voor de toekomst. Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. beseft dit als geen ander! Alle bedrijfshallen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd. De bedrijfshallen zijn meer dan uitstekend geïsoleerd, waardoor de energiekosten laag uitvallen. Tevens zijn de door Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. gebruikte materialen uitvoerig getest en staan ze garant voor duurzaamheid.

 

Duurzaam

Duurzaam bouwen is te omschrijven als een manier van bouwen waarbij het milieu zo weinig mogelijk belast wordt. Belangrijke thema's binnen het duurzaam bouwen zijn energie -efficiency, waterbesparing en duurzaam materiaalgebruik. Onze materialen zijn uitvoerig getest en staan garant voor duurzaamheid.

 

Energiezuinig

Voor eigenaren of huurders kan energiebesparend bouwen zorgen voor lagere maandlasten. Meer comfort gaat dan samen met maandlastenbesparing, energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot. En dat is weer goed voor ons milieu.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.