Kwaliteitsbeheersing

Kwaliteitsbeheersing

De mensen, het materiaal en de gereedschappen. Als je deze 3 pijlers onder controle hebt, kun je kwalitatief hoogwaardige producten maken. We zijn er van overtuigd dit in huis te hebben!

 

Mensen

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. heeft studie en opleiding hoog in het vaandel staan. Naast het doel onze personeelsleden voortdurend bij te scholen en te motiveren draagt het ook bij aan de kwaliteit van de werkzaamheden. Voorbeelden van de diverse certificeringen/opleidingen waarover onze mensen beschikken en onze kwaliteit waarborgen zijn:

 

Materiaal

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. gebruikt uitsluitend A-keus materiaal van vooraanstaande leveranciers. Op verzoek kunnen hiervan de certificaten overlegd worden. Doordat we hier mee werken staan we in voor het materiaal dat onze leverancies ons aanleveren.

 

Gereedschappen

In het Arbobesluit staat dat gereedschappen, machines en installaties geen gevaar mogen opleveren voor de werknemers. Doordat we deze arbeidsmiddelen dagelijks onderhouden en periodiek laten keuren (conform NEN3140) voldoen we hieraan. Dit werkt prettiger èn veiliger. Ook op de bouwplaats! Tevens maken we gebruik van de nieuwste productietechnieken die de kwaliteit op een hoger niveau tillen.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.