Wat doen wij

Wat doen wij

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. is een bedrijf dat al 40 jaar actief is in de staalbouw. Staalconstructies, dak- en wandbeplatingen en renovaties zijn onze specialiteiten. Daarnaast beschikken we, om alle werkzaamheden goed en flexibel in te kunnen plannen, over voldoende eigen materieel. Opdrachtgevers van Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. zijn zowel (bouw)bedrijven als particulieren. Met een ruim team van gespecialiseerde mensen wordt in goed onderling overleg gewerkt aan uw project. Perfectie in planning en uitvoering is dan ook ons visitekaartje!

Om voortdurend mee te gaan met de vraag uit de markt bieden wij onze meetkundige diensten aan middels DIGIMEET. Door middel van het inzetten van DIGIMEET wordt er zeer nauwkeurig ingemeten, uitgezet en gecontroleerd tijdens het gehele bouwproces.

DIGIMEET staat voor inmeten, uitzetten en controleren met een robotic total station in 3 dimensies. Hiervoor gebruiken we een Robotic Total Station (RTS) die specifiek voor de bouwsector is ontwikkeld en door één persoon bedient wordt voor alle voorkomende inmeet-, uitzet- en controletaken. Ongeacht de complexiteit gaat dit snel en tot 2mm. nauwkeurig over 300 meter! Exact meten zorgt voor een reductie van fouten waardoor het gehele bouwproces nog vlotter verloopt.  Meer informatie over DIGIMEET is te vinden op een aparte website; www.Digimeet.nl. Op deze website gaan we dieper in op wat DIGIMEET is en hoe we er u precies mee van dienst kunnen zijn.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.