Dakbedekking

Dakbedekking

Bij turn-key projecten verzorgen wij tevens de kunststof dakbedekkingen. Kunststof daken bieden een grote mate van ontwerpvrijheid voor architecten. Door de ideale eigenschappen zoals flexibiliteit, modieusheid en vochtwerendheid, kan het materiaal eenvoudig in uiteenlopende vormen en kleuren worden uitgevoerd. Hierdoor zijn de combinatie- en uitvoeringsmogelijkheden bijna onbegrensd. Bovendien is kunststof ook zeer geschikt voor complexe of extreem grote oppervlakten.

Voordelen van kunststof zijn o.a.:

  • De levensverwachting van kunststof ligt tussen de 25 tot 35 jaar en is daarmee 10 tot 15 jaar langer dan de levensverwachting van bitumineuze producten.
  • Aan een kunststofdak heeft u enkel het reinigingsonderhoud, terwijl het onderhoud bij bitumineuze daken in de loop der jaren alleen maar intensiever wordt.
  • Kunststof dakfolies hebben een gesloten life cycle en zijn daardoor beter voor het milieu dan vele andere dakbedekkingsmaterialen.
  • Het aanbrengen van een kunststof dak gaat twee keer sneller dan het aanbrengen van een bitumen dak. Dit komt onder andere doordat men minder afhankelijk is van weersomstandigheden.

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. is tevens uw partner voor permanente en tijdelijke valbeveiligingssystemen. Sinds jaren heeft ons bedrijf een samenwerking met meerdere gespecialiseerde bedrijven op dit gebied, waarbij u alles inclusief montage, onderhoud en certificering in één hand door ons kunt laten uitvoeren.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.