Renovatie

Renovatie

"Renovatie". Een woord dat steeds meer bij deze tijd past. Bij renovatie hoort ook het woord "planning". Doordat het te renoveren object vaak nog in gebruik is en u het als klant zo spoedig mogelijk weer wil betrekken is de planning van groot belang.
 
Sinds de jaren tachtig hebben we het vak van renoveren ons eigen gemaakt en weten dan ook goed dat situaties in de praktijk vaak net iets anders zijn dan vooraf op de tekentafel bedacht. Ons sterke punt is dat we hierin zeer flexibel zijn en dat we ons snel aan kunnen passen als de situatie daar om vraagt. De werkvoorbereiding is bij renovatieprojecten van doorslaggevend belang. Op de juiste momenten overleg en het exact inmeten van de bestaande situatie zijn hierbij de kerntaken.
 
Het inmeten van de bestaande situatie kunnen we zowel traditioneel als digitaal met onze 3D meetdienst Digimeet.  Doordat we vooraf en in goed overleg de staalprofielen al vast reserveren kunnen we na het inmeten en uittekenen de productie direct opstarten. Binnen een paar dagen kunnen de staalprofielen dan al gemonteerd worden. Hiermee wordt er tijd gewonnen en gezorgd dat de overige (bouwkundige) werkzaamheden door kunnen gaan.
 
De montage van de stalen profielen kan Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. tevens verzorgen. Hiervoor hebben we de beschikking over een Euro 5 vrachtwagen met 19 tons autolaadkraan. Deze is radiografisch bedienbaar en heeft een bereik van 18 meter. We kunnen hiermee het materiaal al zo ver als mogelijk op de montageplaats leggen. Daarnaast hebben we diverse transportkarren en kanalenliften waarmee we het interne horizontale- en verticale transport kunnen verzorgen. 
 
Voorbeelden van recent uitgevoerde renovatieprojecten vindt u hier
 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.