Ankerbouten

Ankerbouten

De ankerbouten worden door ons geproduceerd en geassembleerd. De malplaten zijn voorzien van een centerpunt (in het hart van de ankers) en van spijkergaten op het anker te stellen op kist of breedplaatvloer. De schroefdraad wordt afgeschermd met tape of met snelschroef ankerdoppen.

Het stellen van de ankers kan op verschillende manieren. Dit kan door de klant zelf uitgevoerd worden aan de hand van een door JR afgegeven ankerplan maar beter is het digitaal uit te laten zetten m.b.t. een Robotic Total Station. Hiervoor heeft Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. Digimeet opgericht. Digimeet is een dienst waarmee met behulp van de total station de ankers kunnen worden uitgezet. Dit met een nauwkaurigheid van 2 mm. op 300meter!

Wat steeds vaker bij breedplaatvloeren en ringbalken toegepast wordt is het gebruik van chemische lijmankers. Hierbij wordt eerst de vloer afgestort en daarna worden op de vloer de lijmankerposities afgetekend. Ook hierin kan Digimeet u zeer goed van dienst zijn! Meer info hierover vindt u op www.digimeet.nl

 

  

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.