Service en nazorg

Service en nazorg

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. staat voor kwaliteit. Service en nazorg zijn van essentieel belang om kwaliteit te waarborgen. Ieder afdeling binnen ons bedrijf draagt hier aan bij.

Als er snel iets gelast, geboord of gemonteerd moet worden zijn we vaak in staat hier binnen 24 uur gehoor aan te geven. Dat noemen wij service. Dat geldt ook voor het leveren van lateien voor de bouw. Hierin kunnen we, mede door de grote voorraad en het goed uitgeruste machinepark, snel op inspringen.

Daarnaast kan het voorkomen dater onverhoopt zaken anders gaan dan voorzien.Dit kan een garantiegeval zijn maar ook een menselijke fout. Waar het dan om gaat is hoe snel de problemen verholpen kunnen worden. Dat verstaan wij onder nazorg; het probleem opmerken, in overleg treden en waar mogelijk snel oplossen. Door hier goed op te anticiperen willen we de klant laten merken dat we het probleem serieus nemen! Onze prijs/kwaliteit-verhouding vertaald zich dan ook prima in de service en nazorg die we nastreven.

 

 

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze contactgegevens vindt u door hier te klikken.